28 Mart Perşembe , 2024

18 Projeye 2 Milyon 482 Bin 027 TL Hibe

Tarım ve Orman Bakanlığı Erzincan İl Müdürlüğünce Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) Ekonomik Yatırımlar kapsamında kabul edilen 18 proje için yatırımcılarla sözleşme imzalandı.

Destek programı hakkında konuşan Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin; “Tarım ve Orman Bakanlığımızca uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) Ekonomik Yatırımlar kapsamında kabul edilen 18 proje için yatırımcılarla İl Müdürlüğümüz arasında sözleşme imzalandı. Bakanlıkça onaylanan 18 projenin toplam yatırım tutarı 4.964.055 TL. Bakanlığımızca verilecek hibe miktarı ise 2.482.027 TL olacak” dedi.

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Şahin imza töreninde yaptığı konuşmada, Erzincan’a 18 tesisin daha kazandırılacağını belirterek tarımsal alandaki yatırımların her yıl giderek arttığına dikkat çekti. Şahin, yatırımların Erzincan’a ve tarım sektörüne hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …