18 Nisan Perşembe , 2024

280 Öğrenci kayakla tanıştı.

Erzincan Belediyesi tarafından “Haydi, Çocuklar Ergan Dağına” sloganıyla gerçekleştirilen ücretsiz kayak ve snowboard kursu tamamlandı.

Erzincan Belediyesi tarafından 10-17 yaş gurubu çocuk ve gençlere yönelik olarak açılan kayak ve snowboard kursu başlangıç seviyesinden başlayarak hafta içi günlerde gerçekleştirildi.

Kursiyerlerin ulaşımı, beslenme ihtiyaçları ve kayak malzemeleri Erzincan Belediyesi tarafından karşılandı. Kursa katılan 280 kursiyerin hepsi başarılı bir şekilde kursu tamamladı. Kursun bitmesiyle birlikte Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından kursiyer çocuklara katılım ve başarılarından dolayı eğitmenlere ise verdikleri desteklerden dolayı plaket ve sertifika verildi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konuşmasında, “Erzincan Belediyesi olarak sporun her dalına destek verdik. Bu senede kayakta “Haydi, Çocuklar Ergan Dağına” dedik ve bu proje kapsamında 280 evladımıza sömestre tatilinde hem tatil yapsınlar diye hem de kayağı öğrensinler diye bir kurs açtık. Sizlerin içinden dünya şampiyonu çıkmasını istiyoruz. Hiçbir ücret talep etmeden verdiğimiz bu kursla çocuklarımıza tatil hediyesi armağan ettik. Biz her dalda her konuda dünya ile yarış eder hale geldik. Son 17 yılda eğitimde, ulaşımda, sağlıkta, turizmde her şey de artık bir numara olma yolundayız. Kayakta da istiyoruz ki Erzincan dünyaya kendini tanıtsın. Ergan Dağımız var kayak merkezimiz var artık dünya çapında kayak sporcuları yetiştireceğiz onun için şuan sizinle bunun temelini atıyoruz. Erz Erzincan spor kulübümüz kuruldu şimdide kayak kulübü kuracağız sizin gülen gözleriniz her şeyden daha önemli. Erzincan belediyesi hep ilk ilkleri yapıyor sizinle de ilkleri başaracağız. Onun temellerini atıyoruz tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haber

Kayısıda görülen çil hastalığına dikkat!

Erzincan’da kayısı ağaçlarında ilkbahar aylarında yapılması gereken ilaçlamaya dikkat çekildi. Kayısı ağaçlarında çil hastalığına karşı …

Bir cevap yazın