AK Parti Erzincan’dan Karne Mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonu dolayısıyla ortak bir kutlama mesajı yayınladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında; “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okul özlemiyle geçen 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte karne heyecanını da evlerinde yaşadılar. Koronavirüs salgını gölgesinde geçen bir eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde atlatılmasında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk başta olmak üzere bu süreci fedakârlıkla başarılı bir şekilde yürüten eğitimcilerimizin önemi çok fazladır.

Bu vesileyle tüm idareci, öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Yoğun ve zorlu geçen bir ilk dönemin ardından ara tatile girecek olan öğrencilerimizi de kutluyoruz.  Salgında evde kalarak, zor şartlarda da olsa eğitimlerini aksatmayan öğrencilerimiz güzel bir tatili hak etti.

Sevgili öğrenciler geleceğimizin en büyük teminatısınız. Gelecekte ülkemiz sizlerin elleriyle fikirleriyle yönetimiyle şekillenerek güçlenecek. Bizler AK Parti ailesi olarak bunun bilinci içerisindeyiz.  AK Parti yönetiminde ülkemizde en büyük yatırım eğitime yapıldı. Gelişmiş toplumların başında eğitim kalitesi gelmektedir. Ülkemizde eğitime ulaşıma noktasında her türlü adım fazlasıyla atılmaktadır ve atılmaya devam edilecektir.

Çocuklarımızın okul başarıları, sadece kendilerini ve ailelerini değil, bütün eğitim camiamızı ilgilendirmesi bakımından üzerine dikkatle eğilmemizi gerektiren bir husustur. Bunun yanında çocuklarımızın karne notlarının sadece onların eğitimdeki başarısını değil, genel olarak hepimizin bu konudaki çabalarının sonuçlarını ölçtüğünü de belirtmek isteriz. Ülkemiz ve Erzincan’ımızda bu tatilin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” sloganıyla bütün çocuklarımızın iyi bir tatil geçirmesini dileyerek saygı ve sevgilerimizi sunuyor, iyi tatiller diliyoruz. Tatil sonrası öğrencilerimiz okullarda buluşacak. Bu yüzden bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm öğrencilerimizden vatandaşlarımızdan herkesten ricamız tedbir kısıtlamalara uymalarıdır. Maske, Mesafe ve Temizlik üçlüsünü elden bırakmayalım” ifadelerini kullandılar.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …