28 Mart Perşembe , 2024

AK Parti’den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında, “Tüm insanlığın saygı duyduğu, olanaksızlıklara boyun eğmeyen kararlı tutumuyla Türk halkını, bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zaferlere ulaştırmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82’inci yılında şükranla bir kez daha hatırlıyor, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde kendisini rahmetle anıyoruz.

Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmaktır. Ülkemizi Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …