Başlama Vuruşu

Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu’nun geleneksel futbol turnuvası, final maçı başlama vuruşunu Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün yapması ile başladı. Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu futbol turnuvasının dördüncüsünü Erzincan Spor Lisesi halı sahasında sekiz takımla yapılan müsabakalarla büyük çekişme, heyecan ve coşku içinde tamamlandı.

  1. Sınıflar final maçı,  İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün başlama vuruşuyla başladı. Öğrencilerin,   heyecanı ve coşkusuna, veliler ve tüm okul öğrencilerinin eklenmesiyle final maçı bayram havasında geçti.

Kaybedeni olmayan müsabakaların kazananı tüm öğrenciler oldu. Müsabakalar sırasında öğrenciler spor kardeşliğinin en güzel örneklerini sergilediler. İl Millî Eğitim Müdürü Gün turnuvayla ilgili açıklamasında; “Tüm öğrencilerimizin sportmenliğini ve centilmenliğini canı yürekten kutlar katkılarından dolayı Erzincan Spor Lisesine ve turnuva sırasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …