18 Nisan Perşembe , 2024

Berberler ve Kuaförlere Eğitim Programı

Erzincan Berberler ve Kuaförler Odası tarafından, üyelerine mesleğine katkı sağlamak amacıyla eğitim programı verildi. İstanbul ve İzmir’den gelen eğitmenler katılımcıları meslek hakkında farklı konularda bilgilendirdi.

Düzenlenen eğitim programının açılış konuşmasını yapan  Erzincan Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Hakan Sudaş, oda olarak meslektaşlarımızın eğitimine önem verdiklerini belirterek konuşmasında şunlara yer verdi; “Üyelerimizin ve çalışanlarımızın meleği gelişimlerini sağlamak ve üyelerimize  yeni bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla eğitim programı düzenledik. Hepiniz meslekte yetişmiş insanlarsınız. Mesleğimizde şunu gerektiriyor. Öğrenmeye her zaman açık olmamız gerekiyor. Bu düşünceyle de eğitimimizi yapıyoruz. Katılımcılarımız için yararlı bir program olur. Eğitimimize İstanbul ve İzmir den eğitmen arkadaşlarımız katıldı. Eğitim sonrasında da katılımcılara sertifikalarını vereceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılara sunumlar yapılarak meslek hakkında bilgiler verildi. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programda 70 kursiyer eğitim verilmesinin ardından katılım belgesini aldılar.

Diğer Haber

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA arasında ulaşım için teknik destek projesi imzalandı

Erzincan Belediyesi ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek …