28 Mart Perşembe , 2024

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Sürüyor

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Erzincan Fen Lisesi’nde 15 tatil sürecinde başlayan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, kurslar hakkında okul idarecilerinden ve öğretmenlerden bilgi alarak öğrencilerinde bu kurslar hakkındaki genel görüşlerini dinledi. Ziyarette konuşan öğrenciler, pandemi sürecinde evde kalarak yüz yüze eğitimden mahrum olduk. Kursların başlamasıyla birlikte okulda olmanın, yüz yüze eğitim almanın değerini çok daha iyi anladık dediler. Öğretmenler, öğrencilerin okuldan uzak kaldığı süre içerisinde bu kadar iyi bir şekilde dönüş yapmış olmaları bizleri son derece memnun etmiştir dediler. Okul yöneticileri ise, Öğretmenlerin fahri olarak katıldıkları etüt çalışmalarında öğrencilerin birbirlerinden pozitif anlamda etkilenerek daha verimli ders çalışmaları amaçlanmaktadır. Kamp havasında geçen çalışmalara son sınıf öğrencilerinin tamamının katılmış olması motivasyonu daha da artırmıştır şeklinde konuştular.

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’de: “Bu pandemi sürecini hep birlikte atlatacağız. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyduğumuz sürece inanıyorum ki zarar görmeyeceğiz. Sizlerin bu kadar dolu bir şekilde okula dönüş yapmış olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. El ele verdiğimiz sürece, öğretmenlerimizi iyi dinleyerek başaramayacağımız bir şeyin olmadığını hep birlikte göreceğiz. Bu süreçte okullarımızda yapılan çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …