Doğan, “İslâm âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Doğan mesajında: “Zaman ve mekânlar, kendilerinde meydana gelen büyük ve önemli hadiselerle değer kazanırlar. Kadir gecesi hayırlarla dolu hadiselerin meydana geldiği bir gece olduğu için, Allah manen bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğunu beyan etmiş ve kadir gecesine müstesna bir şeref vermiştir. Rahmet ve arınma iklimi olan Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşırken, bizleri Kadir Gecesine ulaştıran Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun.

Bu mübarek gecede, geçmişte yaptığımız hata, kusur ve günahlarımızdan pişmanlık duyarak bunları bir daha işlememeye gayret gösteren, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılan, yetimlere, kimsesizlere, fakir ve düşkünlere yardımda bulunan salih kullardan olmamızı niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam coğrafyasını kuşatan karanlığın Kadir Gecesi’nin nuruyla aydınlanmasını, akan kan ve gözyaşlarının bir an önce son bulmasını, insanlığın yüreğini karartan haksızlıkların, bu gecenin feyiz ve bereketiyle ortadan kalkmasını, sağlıklı günlere kavuşmamızı niyaz ederken, başta Erzincanlı hemşerilerim ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum“ dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …