28 Mart Perşembe , 2024

Ekşisu Mesire Alanı Yeni Vizyonuna Koşuyor

Erzincan’ın tanıtım yüzü mekânlarının başında gelen Ekşisu mesire alanında Erzincan Belediyesi tarafından hummalı çalışmalar başladı.

Erzincan’da halkın gözde yeri Ekşisu mesire alanı yapılan çalışmalarla yeni bir vizyona kavuşacak. Erzincan Belediyesi vatandaşların gözdesi olan Ekşisu mesire alanında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Destek hizmetleri müdürlüğü personelleri ile birlikte koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri alanda peyzaj ve çim biçme çalışmaları yaparken girişte bulunan horhor olarak bilinen havuzda da yenileme çalışmaları yapıyorlar.  Destek Hizmetleri Müdürlüğü Marangozhane personelleri ise mesire alanına tamamen Erzincan Belediyesinin üretimi olan yeni pergola ve kamelyaların kurulumunu yapıyor. Tahrip olmuş ahşap kamelya ve pergolaların tadilatını yapıp vernikliyor. Ayrıca alanda bulunan eskimiş ahşap çitlerin yerine yine Erzincan Belediyesinin kendi üretimi olan ahşap çitlerin kurulumunu gerçekleştiriyorlar.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …