28 Mart Perşembe , 2024

Erzincan Belediyesi ağaç budama çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi kent genelinde ağaçların budama işlemlerini gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri elektrik tellerine temas eden ve kaldırımlarda görüş alanını daraltan ağaçlarda budama çalışmaları yaptı.

Erzincan Belediyesi yeşile ve doğaya verdiği önemi yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürüyor. Bu kapsamda Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan ağaçların bakımını gerçekleştirerek elektrik tellerine temas ihtimali olan ağaçlar ve kaldırımlarda görüş alanını kısıtlayan ağaçlarda budama işlemini gerçekleştiriyor. Akşemsettin Mahallesi’nde ağaç bakım ve budama işlemlerini sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yıl boyunca devam eden çalışmalarla birlikte caddeler, park ve yeşil alanlardaki ağaçlar ve bitkilerin düzgün formda kalmaları amaçlanıyor.

Tüm alanlarda faaliyetlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirten Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Belediye olarak halkımızın güvenliğine büyük önem gösteriyoruz. Bu anlamda kaldırım kenarları, parklar ve refüjlerdeki ağaçlarda budama çalışmalarını Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Erzincan Belediyesi olarak tüm alanlarda faaliyetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …