28 Mart Perşembe , 2024

Erzincan Milletvekilleri, “Polislerimizin Her Zaman Yanındayız”

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada; “175 yıldan bu yana eğitimli personeliyle ülkemizin en başarılı kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum haline gelmiştir. Türk Polis teşkilatımız devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevler üstlenmektedir.

Karşılaştıkları her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlıyorlar. Bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyoruz. AK Parti olarak daima polislerimizin her zaman yanındayız.  Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …