Erzincan Milletvekillerinden 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladılar. Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; “Üretimin her aşamasında tarladan fabrikaya, atölyeden inşaata tüm sektörlerde büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan; alın terini, emeği ve helal kazancı yücelten işçi ve emekçilerimiz ülkemizin büyümesi ve kalkınmasına büyük katkılar sunmaktadır. Milletimizin müreffeh geleceği için değer üreten emekçilerimizin bu çabası şüphesiz çok saygındır.

En kutsal kazancın, alın teriyle kazanılan kazanç olduğunu; emekçinin hakkının alnının teri kurumadan teslim edilmesi gerektiğini öğütleyen bir inancın mensupları olarak bizler, işçi ve emekçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve emeklerinin karşılığını alabilmelerine büyük önem veriyoruz.

AK Parti hükümetlerimizin son 17 yılda çalışma hayatına ilişkin düzenlemeleri ile işçi ve emekçilerimizin birçok beklentisi karşılanmış, sorunların en aza indirilmesi noktasında ciddi bir irade sergilenmiştir. Gösterilen bu kararlılık, bugünümüzün olduğu gibi huzurlu geleceğimizin de teminatı olmuştur.  Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs’ın ülkemiz ve tüm dünyada toplumsal barış ve kardeşlik ortamında geçmesine, sağduyunun güçlenmesine vesile olmasını diliyor; işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyoruz” ifadelerine yer verdiler.

 

Diğer Haber

Sınav Günü Gürültü Kirliliği Yapılmaması Yönünde Uyarı

Erzincan Valiliğinden yazılı bir açıklama yapılarak bu hafta sonu yapılacak olan ‘‘Akademik Personel ve Lisansüstü …