18 Nisan Perşembe , 2024

Erzincan’da eczacılar bir araya geldi

Erzincan’da eczacılar yemekli toplantıda bir araya geldi .Toplantıya akademisyen eczacılar, kamuda çalışan eczacılar ve serbest eczane eczacılığı yapan birçok eczacı katıldı. Mesleğin güncel sorunlarının tartışıldığı buluşmaya Erzincan Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik ve EBYÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül de katıldılar.

Erzincan’da yürütülen sağlık hizmetinin aksamadan devam ettirilebilmesi için il sağlık müdürlüğü ile işbirliğine azami özen gösterilmesi konusunda mütabakata varıldı.Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesiyle gerek öğrencilerinin eğitimine ve stajlarına destek gereksede serbest eczacıların belli periyotlarda bilimsel eğitimler almasına ve halk sağlığı açısından üzerlerine düşen ne varsa işbirliğiyle ortak çözümlerde bulunulmasına karar verildi.Buluşmada geçtiğimiz aylarda Rahmeti Rahman’a kavuşan şehrimizin güzide insanı Ecz. Mustafa Aydın Gün’de unutulmayarak saygı ve rahmetle anıldı.

Diğer Haber

Kayısıda görülen çil hastalığına dikkat!

Erzincan’da kayısı ağaçlarında ilkbahar aylarında yapılması gereken ilaçlamaya dikkat çekildi. Kayısı ağaçlarında çil hastalığına karşı …