28 Mart Perşembe , 2024

Erzincan’da Esrar Yetiştiren Bir Kişi Tutuklandı

Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonda ev içerisinde yasadışı kenevir ekimi yaparak, esrar elde eden bir kişi tutuklandı.

Olaya ilişkin olarak Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada: “Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Erzincan ili Merkez ilçesine bağlı bir köyde ikamet eden G.A. isimli şahsın ev içerisinde yasadışı kenevir ekimi yaparak, esrar elde ettiği tespit edilmiştir.

18.09.2021 tarihinde bahse konu şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; ev içerisinde muhtelif yerlerde poşetler içerisinde toplam 4 bin 32 gr kubar esrar maddesi ile birlikte kavanoz içerisinde 6 gr kenevir tohumu, evin çatı katında özel olarak hazırlanan düzenek içerisine ekilmiş vaziyette 4 kök Skunk bitkisi ele geçirilmiştir.

Olay şüphelisi G.A isimli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla ilimizde uyuşturucu madde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …