Gün, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının Önemine Dikkat Çekti

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretleri kapsamında Mustafa Doğan Anadolu Lisesi ve Mehmetçik Ortaokulunu ziyaret etti.

Mustafa Doğan Anadolu Lisesi ve Mehmetçik Ortaokuluna ziyarette bulunan Aziz Gün, okul yöneticileri, öğretmenler ve yüz yüze eğitim faaliyetine başlayan öğrencilerle buluştu. Sınıfları gezerek öğrencilerle görüş alışverişinde bulunan Gün, birbirini, okulunu ve öğretmenleri sevmenin, başarıyı getireceğini ifade etti. Salgın sürecinden normalleşmeye geçiş sürecine de değinerek yüz yüze eğitime devam etmenin temel şartının maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak olduğunu belirtti.
Mehmetçik Ortaokulunu, 2021 yılı LGS’de göstermiş olduğu başarıdan dolayı ayrıca tebrik eden Aziz Gün, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının önemini vurgulayarak, eğitim kalitesi ışığında başarılı olmak için öğrencilerin bu kurslara katılımının önemli olduğunu söyledi. TÜBİTAK proje çalışmalarını da takdir ettiğini söyleyen Gün, çalışmalarından dolayı öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …