Kurtuluş Kupasında Şampiyon “Hakan Orman” Oldu

Erzincan’da Erzincan’ın kurtarılışının 101. Yılı münasebetiyle düzenlenen kurtuluş kupası bilardo müsabakaları tamamlandı. 120 Sporcunun katıldığı müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara kupaları verildi.

Erzincan Vali Yardımcıları İhsan Ayrancı ve Çağlayan Aydın’ında katıldığı ödül töreninde kısa bir bilgi veren Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Rıdvan Mutlu; “Bu turnuvayı yaklaşık 5 yıldır yapıyoruz. Erzincan’da daha önceden Türkiye şampiyonası da düzenledik. Bilardoya ilginin daha fazla olması noktasında çalışmalar yapılmalı” dedi.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını veren Erzincan Vali Yardımcıları İhsan Ayrancı ve Çağlayan Aydın, derece yapan sporcuları kutladılar.

Erzincan’ın 101. Kurtuluş yılı münasebetiyle çok anlamlı bir turnuva düzenlendiğini belirten Vali Yardımcısı Ayrancı, Bilardo sporunun sadece bedensel değil aynı zamanda zihinsel bir spor olduğunu özellikle 3 bantta hesaplamanın önemli olduğuna vurgu yaptı.

Erzincan’da Bilardo sporuna ilginin büyük olduğunu gördüğünü belirten Vali Yardımcısı Çağlayan Aydın ise; “Burada çok güzel bir bilardo spor salonu var. Yüksek katılımlı bir turnuva olmuş. Finalde oynayan arkadaşlarımız çok güzel bir mücadele verdiler. Ben finalde mücadele eden sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bilardo sporu aynı zamanda centilmenliğin de sporu” dedi.

Erzincan Mutlu Bilardo salonunda yapılan Kurtuluş kupası müsabakalarında Hakan Orman birinci olurken Nebil Pişkin ikinci Hayrettin Çelik ve Mehmet Öçalan ise üçüncü oldu.

Ödül töreni sonrasında Erzincan Vali Yardımcıları İhsan Ayrancı ve Çağlayan Aydın, Bilardo sporuna yabancı olmadıklarını oynadıkları Amerikan Bilardoda gösterdiler.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …