“Medya, Ülkelerin En Önemli Güçlerindendir”

Haber: Eren VARLI

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’nin 10. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gerçekleşen programa Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin, Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Felekoğlu, gazeteciler ve dernek yönetimi katıldı.

Sohbet eşliğinde gerçekleşen programla ilgili olarak konuşan Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Felekoğlu açıklamasında, gazetecilerin özveriyle Erzincan’ı düşünerek çalıştığını belirterek; “Medya, Ülkelerin en önemli güçlerindendir” dedi.

Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Felekoğlu; “Öncelikle vatanımızın huzurlu güvenli ve mazlumların müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm Kahraman Askerlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim şehitlerimizin mekânlarını cennet etsin. Yakınlarına sabır ve metanet yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Milletimizin başı sağ olsun.

Türkiye’nin barış ve huzur odaklı çabaları ne yazık ki pek çok ülkede karşılık görmedi. Dolayısıyla masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğini de açık oluşturan bu rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez. Türk devleti ve ordusu bugüne kadar Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Harekâtı ile terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en düşük şekilde vermiştir. Şunu da herkes bilsin ki biz her türlü zorluğu açmasını bilen bir milletiz mevzubahis vatan olunca tüm siyasi ve fikir ayrılıklarını bir tarafa bırakırız. İşte şimdi de birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Ülkemizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutmalıyız. Bugün her zamankinden daha güçlü bir şekilde bir bütünüz ve birlikteyiz. Bayrağımız altında kenetlendik kararlı bir şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın atılacak her adımın arkasındayız. Cenabı hak ülkemizi korusun milletimizin birliğini ve deliğini muhafaza etsin. Allah ordumuzu muzaffer kılsın” dedi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan ise Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Felekoğlu’na program için teşekkürlerini iletti.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …