28 Mart Perşembe , 2024

Özsöz ve Kazankaya Gazetelerinden Vali Makas’a Ziyaret

Kazankaya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özsoy ve Muhabiri İbrahim Gürler, Özsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Eren Varlı, Erzincan Valisi Mehmet Makas’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Erzincan Valisi Mehmet Makas gazetecileri makamında kabul ederek Erzincan gündemine ilişkin konuştu.  Erzincan Valisi Mehmet Makas, basının şehrin gözü kulağı olduğunu belirterek şehrin gelişiminde rol alabilecek fikirlerini sordu.

Ziyarette 6. Bölge Desteği kapsamında yer alan Organize Sanayi Bölgesi’nin daha çok yatırımcı alarak gelişimin acil olduğu konusunda hem fikir olundu. Erzincan Valisi Mehmet Makas ziyarette yaptığı konuşmasında yaşamın bir zincir misali olduğunu belirterek güçlü ekonomi nüfusu beraberinde getireceğini belirterek Organize Sanayi Bölgesi’nde daha çok yatırımcı firmayla istihdamın yükselmesi adına gerekli adımların atılacağını ve bunun için canla başla çalıştıklarını belirtti.

Basının eleştirisine ve desteğine çok ihtiyaç duyduğunu söyleyen Vali Makas, hatamız eksikliğimiz olursa her zaman bizlere bildirin. Sizlerin fikirlerine görüşlerine eleştirilerine daima ihtiyacımız var dedi.

Kazankaya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özsoy ve Muhabiri İbrahim Gürler, Özsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Eren Varlı ise kendilerini kabul ettikleri için Erzincan Valisi Mehmet Makas’a teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar dilediler.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …