Prof. Dr. Demirdöğen, “Dua ve Desteklerinizin Devamını Bekliyorum”

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevinden ayrılması nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen açıklamasında; “Yaklaşık dört yıldır görev yapmakta olduğum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevimden, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı görevine atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Bu süre içerisinde Tekstilkent, soğuk zincir Süt toplama, Mobilya İnovasyon ve Teknoloji Merkezi, Girişimpark, Tortum Gölü Seyir Terası, Güneşle Gelen Güç, Sporcu Performans test ve Ölçüm Merkezi, Buz Müzesi, Kültür yolu, Üç Kümbetler, Süt İşleme Tesisi, Doğal ve Yerel Ürünler Pazarı, Tarım Yerleşkesi, Dede Korkut Obası gibi çok sayıda CMDP ve Güdümlü Projenin yanı sıra Mali Destek ve Teknik Destek programları ile Yerel Kalkınmaya katkıda bulunmaya çalıştık.

Az sayıda personelimizin özverili çalışmaları ve paydaşlarımızın destekleri ile önemli işler yaptık. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerimizde Bölgesel dengesizliği azaltmak ve yerel kalkınmayı sağlamak için bütün Kamu kurumları, Yerel Kuruluşlar ve STK’larla çok uyumlu çalışmalar yaptık ve büyük destek aldık.

Başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza, bütün personelimize, değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın teveccühleri ile atandığım yeni görevimde de paydaşlarımızın bizden desteklerini esirgemeyeceğini biliyorum. Bölgenin kalkınması için Bölge Kalkınma İdaresi Personeli ve paydaşlarımızla birlikte tüm imkânlarımızı doğru projeler ve gerçekçi öncelikler çerçevesinde israf etmeden ve israf ettirmeden kullanarak bütün gücümüzle çalışacağımıza inanıyor dua ve desteklerinizin devamını bekliyorum” dedi.

 

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …