28 Mart Perşembe , 2024

Sevilir ve Ağac Ailelerinin Mutlu Günleri

Erzincan’ın  tanınmış iki ailesi Mustafa Sevilir ve Kurban Ağaç’ın evlatları.  İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzincan Bölge Müdürlüğü’nde muhabir olarak çalışan Emin Ferhat Sevilir ile Rabia Ağaç muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Güzel sesi ile dinleyenleri mest eden Emekli İmam Hatip Hasan Sevilir’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Kenan Güneş’in duasıyla ile başlayan düğünde Sevilir ve Ağaç ailelerinin eş dost,  akraba ve sevenleri ve Erzincan protokolü  yoğun katılım gösterdi. Sevilir ve Ağaç Ailesi katılımcıları kapıda karşılarken davetlilerle tek tek ilgilendi.

Rabia ve Emin Ferhat çiftinin nikahını Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun kıyarken AK Parti Milletvekilleri Burhan Çakır, Süleyman Karaman,  26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Nizam-ı Alem kuruluşları ve YESEVİ yardım hareketi genel başkanı Mahmut Cömert, İHA Bölge Müdürü Ahmet Akbuğa damatın ,İşadamları Halit Kalbur  ile Kaptan Çalık ise  gelinin tarafı olarak  çiftin nikahına şahitlik ettiler. Nikah akdinden sonra çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman takdim etti.

Nizam-ı Âlem kuruluşları ve YESEVİ yardım hareketi genel başkanı Mahmut Cömert ve çeşitli illerden gelen dernek üyesi gençler tarafından gelin ve damada Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

PROTOKOL’DEN DÜĞÜNE YOĞUN KATILIM                        

Erzincan  AK Parti Milletvekilleri Burhan Çakır, Süleyman Karaman,  Belediye Başkanı Bekir Aksun,  26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Nizam-ı Alem kuruluşları ve YESEVİ yardım hareketi genel Başkanı Mahmut Cömert, Anagold 24 Erzincanspor Kulüb Başkanı Göhan Keleş, Ak Parti İl Başkanı Mehmet C.Şireci, BBP Parti İl Başkanı Tolga Altınoluk, DP Parti İl Başkanı İlyas Kavuş, AK Parti Gençlik olları Başkanı Ömer Kayser, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Doç.Dr. Oğuzhan Aydın, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Orhan Bulut, TFFHGD Erzincan Şube Başkanı Mevlüt Özarslan, T.C.İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Yahya Tekin, Tapu Kadastro Bölge Müdür Yadımcısı Bilal Selçuk, PTT Başmüdürü Nihat Işık, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün , Gençlik Spor İl Müdürü V.Burak Mumcu, Göçler İdaresi İl Müdürü K.Kaan Özlok, DHMİ İl Müdürü Levent Akkuş, İl Kültür ve Turizm  Müdürü Arda Heb, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Remzi Sarıgöl, Aile Sosyal Politakalar  Müdürü Cem Halil Mercimek, Çevre İl Müdürü Selçuk Aydın,  Erzincanspor 1999- 2000 Sezonu Kulüb Başkanı Cengiz Türker Çakır, EBYÜ’den öğretim  Prof.Dr.Erdal Akpınar, EBYÜ Genel Sekreter Yardımcıları Metin Uğurtürk, Rıfkı Erdem, İşadamları İhsan, İbrahim Halil ve Halit  Kalbur, Hüseyin Sekmen,  Faruk Sağ, Doğan Çakır, Ömer Akyürek, Murat Güneri, Ahmet Erdoğan,Çetin Uygun, Emekli PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, MEMUR -Sen Başkan Vekili Zakir Yıldız ve MEMUR-Sen’e bağlı Sendikaların Temsilcileri, ÖZSÖZ Gazetesi Sahibi Fikri Özsoy, Muhabirler Murat Keleş, Yusuf Bahadır Ulucan ile Erzincan Basınının önde gelen isimleri katıldı.

HEP YÜZÜNÜZ GÜLSÜN MUTLU OLUN!

Düzenlenen törene Sevilir ve Ağaç ailelerinin yanı sıra sevenleri, yakınları ve Erzincan basınından ve spor camiasından birçok isim katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Gece geç saatlere kadar eğlencenin devam ettiği düğün sonrası düğün sahibi aileler katılımcılara teşekkür ederken davetliler de gelin ve damadı tebrik etti.

Özsöz Gazetesi olarak bizde çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …