Vali Makas, Köy Yollarında Yapılan Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Erzincan Valisi Mehmet Makas, İliç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Erzincan İliç ilçesi Sütlüce ve Büyük Geyran Köy yolunda yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen ve iş makinelerini kullanan Vali Mehmet Makas, Erzincan’da en ücra köylere kadar devletimizin ulaşım, alt yapı ve üst yapı hizmeti ulaştırdığını hatırlatarak, devlet olarak ister şehir merkezinde olsun ister ilçede veya belde de olsun yada köylerimizde olsun her zaman vatandaşlarımızın yaşamlarını daha iyi bir hale getirmek için çalışmaya devam edileceğini söyledi.

Vali Makas, köy ziyaretlerinin yanı sıra; İliç ilçe merkezinde İliç Belediyesi tarafından temeli atılan İş merkezi binası inşaatında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …