28 Mart Perşembe , 2024

Her Gün Bir Sahife Kur’an-ı Kerim ve Meâli Okunacak

Erzincan İl Müftülüğünce “Her Gün İkindi Namazından Önce Bir Sahife Kur’an-ı Kerim ve Yüce Meâlinin Okunması” uygulaması başlatıldı.

Erzincan İl Müftülüğünce Merkezi sistemden ikindi namazı öncesi bir sahife Kur’an-ı Kerim ve meâlinin okunması uygulaması için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erzincan İl Müftüsü Burhan Çakır Başkanlığında, Cami-i Kebir’inden yayın yapmakta olan merkezi sistem aracılığıyla her gün ikindi namazından yarım saat önce, belirlenen bir görevli tarafından düzenli bir takiple bir sahife Kur’an-ı Kerim okunması ve ardından Meâl-i Şerif’inin de okunarak namaza geçilmesi hususunda, toplanan görevlilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Merkezi sistemden yapılan Kur’an-ı Kerim ve Meal-i Şerif okumasının ilimizin merkezi sisteminin ulaştığı tüm camilerinden de aktif olarak dinlenilmesine, konunun cemaate duyurulmasına, bu konuda gerekli hazırlık ve düzenlemelerin yapılmasına karar verildi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …