18 Nisan Perşembe , 2024

Vatandaşlar Sabah namazında buluşuyor

Erzincan İl Müftülüğü tarafından başlatılan Sabah Namazı Buluşmaları her cumartesi sabahı devam ediyor. Birlik ve beraberlik mekânı olan camilerde vatandaşları buluşturmak, kaynaştırmak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştirerek kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkı sağlamak ve seher vaktinin manevi atmosferinden istifade etmelerini sağlamak amacıyla Cami-i Kebir’de başlatılan “Sabah Namazı Buluşmaları” devam ediyor.
Kılınan Sabah namazından sonra yapılan zikir ve okunan İlahi sonrası Erzincan’a gelen Diyarbakır il müftüsü Burhan İşleyen Ayet ve Hadislere dayalı yaptığı sohbet ile gönüllere hükmetti.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Merkez yurtlarımızda barınan kız öğrencileri ile Sabah Namazı Buluşmaları. kapsamında sabah namazı sonrası Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen tarafından yapılan namaz konulu sohbeti dinlediler.
Sohbet sonrası cami çıkışında KYK öğrencileri ve Cami cemaatine Erzincan Kredi ve Yurtlar Kurumu müdürlüğü olarak hazırlanan çorba ikram edildi.

Diğer Haber

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA arasında ulaşım için teknik destek projesi imzalandı

Erzincan Belediyesi ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek …