18 Nisan Perşembe , 2024

124 Bin 260 Adet Sentetik Hap Yakalandı

Erzincan’da İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonla araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde etkisi ihtiva eden, kullanımı ve satışı yeşil reçeteye tabi olan toplam 124 bin 260 adet Sentetik hap yakalandı.

Konuyla ilgili olarak Erzincan Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; “Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz Akyazı uygulama noktasında risk analizine dayalı yapılan yol uygulamasında; 29/11/2020 günü Saat 00:15 sıralarında şüphe üzerine durdurulan 09 plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde etkisi ihtiva eden, kullanımı ve satışı yeşil reçeteye tabi olan toplam 124 bin 260 adet Sentetik hap ele geçirilmiştir.  Konu ile ilgili olarak araç sürücüsü olan M.Y. (57)  isimli şahıs hakkında TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) sucundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Uyuşturucu Suçları ile etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulu”  ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haber

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA arasında ulaşım için teknik destek projesi imzalandı

Erzincan Belediyesi ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek …