“2020 yılının, Hayırlı Bir Yıl Olmasını Diliyoruz”

Haber: Eren Varlı

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, yeni yıl dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladılar. Erzincan Milletvekilleri; “Öncelikle 2020 yılının, Erzincan için, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, kardeşliğe, huzur ve refaha vesile olmasını diliyoruz. Terör eylemleri, darbe teşebbüsü, ekonomik müdahaleler gibi pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik istikrarını 2019’da da sürdürdü. Uluslararası siyasi krizler ve yaşanan insanlık dramları karşısındaki tavrıyla, dünyada yaşanan ekonomik kriz ve daralmaya rağmen sergilediği büyüme performansıyla dünyanın parlayan yıldızı oldu.

Türkiye kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer aldı.  Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzur ve refahına kasteden odaklarla mücadele ederek, güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya için dik durmasını bildi. Türkiye’nin, sahip olduğu gücü, enerjiyi ve gösterdiği performansı ileri ki yıllarda arttırarak sürdüreceğine ve yalnızca bölgesi için değil pek çok ülke için model olacağına inanıyoruz. Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada gözyaşının, acıların son bulmasını umut ediyor, 2020 yılının savaşların, yoksulluğun, gözyaşının yeryüzünden silindiği barışın kardeşliğin ve refahın egemen olduğu güzel günleri beraberinde getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …