2022 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı ile İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Erzincan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Mehmet Makas başkanlığında ilk olarak düzenlenen 2022 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı Yunus Emre Temel, ilçe kaymakamları, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve ilgili kamu kurum müdürleri katıldı.
Düzenlenen toplantıda ERzincan merkeze ve ilçelerimize bağlı köylerde 2022 yılı KÖYDES yatırım programına alınması planlanan yol, içme suyu, kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmalarının genel bir değerlendirmesi yapıldı.
Ardından Vali Mehmet Makas başkanlığında, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve ilçe kaymakamlarının katılımı ile vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla Erzincan genelinde yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.