28 Mart Perşembe , 2024

AK Parti’den Bayram Mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladılar.

Bulut ve Şireci mesajlarında; “Bayramlar insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.

Herkese insani sorumluluklarını hatırlatan bir yönü olan bayram günlerinin, gönül ve ruh birliği içinde maneviyatına uygun şekilde değerlendirilmesini yürekten diliyoruz. Malumunuz tüm insanlık dünyayı saran korana virüsü ile mücadele etmektedir. Millet olarak nice zorlukları birlik- beraberlik yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla aştık. Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, istişare ve sağlam bilgiyle, sağduyu ve basiretle, ilimle bilgiyle, hikmetle, sabır ve dua ile atlatacağız inşallah.

Bayram’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da da sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Tüm bu tedbirlerin bizim sağlığımız için olduğunu unutmadan sosyal mesafe kurallarına, kişisel tedbirlerimize dikkat ederek bu bayramı evlerimizde geçireceğiz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar, saygı ve sevgiler sunarız” ifadelerini kullandılar.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …