Aksun, “Annelerimizin Haklarını Asla Ödeyemeyiz”

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Anneler günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaparak “Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun açıklamasında; “Fedakârlığın, sevginin, şefkatin pınarları olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içerisindeyiz. Aylarca çocuklarını bedenlerinde taşıyan, karşılık beklemeden sevgiyle büyüten, hayatın her anında varlığını hissettirip desteğini asla esirgemeyen annelerimizin haklarını asla ödeyemeyiz.

Bin bir türlü zorluğa göğüs gererek çocuklarının güvenliği, sağlığı, geleceği için saçını süpürge eden annelerimizi sadece bugün hatırlamanın onlara yapılacak en büyük hata olacağını hepimiz biliyoruz. Annelerimize hayatımızın her anında hak ettikleri saygıyı, sevgiyi fazlasıyla göstermeli, onları incitecek ve kıracak her türlü davranıştan mutlaka uzak durmalıyız. Milletimizin ve devletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle olaylara odaklanmaları ailelerinden alacakları eğitime bağlıdır.

Buna bağlı olarak annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır. Bizleri şeyden sakınarak büyüten annelerimizin kıymetlerinin daha fazla bilinmesi en öncelikli temennimdir. Bu duygu ve düşüncelerle, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, bin bir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …