Ana Caddeler Bir Gecede Temizlendi, Emeği Geçenlere Teşekkürler

Erzincan’da meydana gelen sel felaketinin ardından ana cadde ve sokak aralarını kaplayan çamur ve molozlar, Erzincan Belediyesi personeli tarafından sabaha kadar yürütülen çalışmaların ardından temiz hale getirildi.

Erzincan’da meydana gelen sel felaketinin ardından ana cadde ve sokak aralarını kaplayan çamur ve molozların ardından yürütülen çalışmayla şehir eski temiz haline getirildi.Geçtiğimiz gün yaşanan sel olayının ardından Erzincan’da kötü bir görünüme sahip olan çamur ve moloz yığınları, Erzincan Belediye ekipleri tarafından  gün boyu devam eden çalışmalar sabaha kadar devam etti. Gün doğumuna kadar yürütülen çalışmaların ardından kent merkezi temiz bir görünüme sahip oldu. Ordu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere şehrin farklı mahallerinde temizlik çalışmaları devam ediyor. Merkezde temizlik çalışması yapan belediye personelleri  yolları temizleyerek  çamur ve milden arındırdı. Ana cadde ve sokaklarda çamur deryası olan yerler belediye ekiplerince temiz hale getirildi.Erzincan Belediyesi personeli geç saate kadar yürütülen çalışmaların ardından Erzincanlıların güne temiz cadde ve sokaklarla uyanmasını sağladı.

Diğer Haber

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA arasında ulaşım için teknik destek projesi imzalandı

Erzincan Belediyesi ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek …