Avukatlar 200 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Erzincan Barosu 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından verilen Kent Ormanında Erzincan Barosu üyesi avukatlar isimleri yazılı künyeleri ile 200 fidanı toprakla buluşturdular.

Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık etkinlik sonrası yaptığı açıklama da; “5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle, Erzincan Barosun kayıtlı 200. avukat ile fidan dikim etkinliği için buradayız. Orman İşletme müdürlüğü olarak Erzincan ilinde fidan dikimi ve yeni ormanlar birinci önceliğimiz olsa da Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kurumları ile de işbirliği içerisinde bu tür etkinlikler oluşturarak halkımıza farkındalık oluşturuyoruz dedi.

Işık açıklamasının devamında; ”Avukatlar vatandaş ile devlet arasında ilişkilerin düzenlenmesin de çağdaş düzeyde önemli görevler üstlenen avukatlarımıza bizlerde kurum olarak bir jest yaparak, burada her bir avukatımızın adına künye yaptırarak, fidan dikimi gerçekleştirdik. Bu etkinliklerimiz diğer kurumlarla da artarak devam edecek. Yeşil bir Erzincan için bu etkinlikler devam edecek. 200 Avukatımız burada diktikleri fidanlarla Erzincan’ın yeşil dokusuna katkı sağladılar. Bu etkinlikler dolayısıyla Baro başkanımıza ve sizlere teşekkür ederken 5 Nisan Avukatlar gününü de kutlarım” dedi.

Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk ise konuşmalarında; “5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle Erzincan Barosu olarak bir hatıra ormanı oluşturduk. Sayın Orman İşletme Müdürümüzün destekleri ile baromuza kayıtlı 155 avukatımız ve 35 stajyer avukatlarımızı kapsayan bir fidan ve ağaç hatıra ormanı oluşturduk. Bu hatıra ormanında bizim her avukatımızın isimlerini taşıyan ağaçlar diktik. 5 Nisan Avukatlar gününde tüm avukatlarımıza en güzel hediyemiz gelecek nesillere bu orman güzel bir miras olsun. Bugün itibariyle hatıra ormanımız Baromuza, Avukatlarımıza hayırlı olsun. Artık Erzincan’da her avukatımızın birer ağacı olacak. Biz Erzincan Barosu olarak daha güzel ve yaşanabilir bir ülke için çalışıyoruz. Bugünkü etkinliğimizin amacı da buydu.  Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk etkinliğe katılan tüm avukatlara teşekkür ederek 5 Nisan Avukatlar gününü kutladı. Av. Aktürk 5 Nisan Günü avukatlarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Etkinliğe katılan Erzincan Barosu avukatlarından Av. Aslıhan Şahin, Erzincan Barosunun düzenledikleri ağaç dikme ve hatıra ormanı oluşturma etkinliğine katıldığını belirterek, “Baromuza çevreye duyarlı olması ve bu organizasyonu yaptığı için teşekkür ederim. Buradan tüm avukatların meslektaşlarımızın avukatlar gününü kutluyorum” dedi.

Erzincan Barosu Avukatlarından Av. Bahadır Pir ise; “Baromuz tarafından 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle düzenledikleri ağaç dikme etkinliği için buradayız. Baro başkanımıza bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ediyorum. Buradan tüm meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar gününü kutluyorum” dedi.

Erzincan Borusu 5 Nisan Avukatlar günü Hatıra Ormanı etkinliği konuşmaların ardından çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …