28 Mart Perşembe , 2024

Başkan Aksun’dan Ramazan Ayı Mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ramazan ayı dolasıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Aksun açıklamasında; “Rahmet ve bereket simgesi, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın ve karşılamanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Kutlu bir misafir olarak gelen Ramazan’a milletçe hoş geldin diyor Ramazan ayının Milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.  Yüce kitabımızın indirildiği ve orucun farz kılındığı mübarek Ramazan ayında, iftar sofralarında sadece ekmeğimizi suyumuzu değil, sevgimizi, içtenliğimizi ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız.

İnşallah manevi coşku ve lezzetin yaşandığı bir ay boyunca Türk-İslam alemi diriliş ve silkinişle birlikte sükûnete kavuşur. Rabbim’den niyazım Tüm dünyada akan kanın durması, şiddetin sonlanması, barış ve kucaklaşmanın her tarafta hâkim olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının İlimiz, Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dilerim” dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …