28 Mart Perşembe , 2024

Başkan Doğan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. CHP Erzincan İl Başkanı Doğan mesajında: “Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.
Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın, şehrimiz, ülkemiz, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bütünleşerek milletçe, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman olduğu gibi bu bayramda da, karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. İnşallah, hep birlikte ve huzur içerisinde bir bayram diliyorum.

Elbette, bu bayramda da vatandaşlarımız sıla-i rahim yapacaklar. Eş, akraba, dost… Kavuşacaklar, buluşacaklar, kucaklaşacaklar… Kurban Bayramımızın nice sevinçlere, mutluluklara ve hayırlara vesile olmasını niyaz ederken, vatandaşlarımıza bir kere daha hatırlatmada bulunmak istiyorum: Yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır, ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Ailelerimize ve milletimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olmamak için trafik kurallarına azami riayet edelim. Yorgun ve uykusuz olarak asla araç kullanmayın. Tüm vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Bu vesileyle, tüm Erzincanlıların ve her vesileyle şehrimizi teşrif eden tüm misafirlerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …