29 Nisan Pazartesi , 2024

Bayram ikramiyesini Kızılay’a bağışladı

Erzincan’da ikamet eden 69 yaşındaki Sümbül Karagülmez,  Devletin verdiği 2 bin 250 TL bayram ikramiyesini Kızılay’a bağışladı.

Erzincan Türk Kızılay’ı şubesine gelen 1955 doğumlu Sümbül Karagülmez(69) emeklilere verilen bayram ikramiyesinin tamamını Kızılay’ bağışlayarak; Kızılay her zaman bizlerin yanında. İkramiyemi bağışladım. Helal olsun” dedi.

Sümbül Karagülmez Erzincan Kızılay şubesinde yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; ‘Devletimizin bana verdiği bayram ikramiyesini Kızılay’a bağışlıyorum. Kızılay her zaman bizlerin yanında, her zaman sıcak çorbasını veriyor her zaman bizlerle beraber. İkramiyemi Kızılay’a bağışlıyorum. Helal olsun, Kızılay’a ikramım olsun. Çok şükür Devletimiz maaşımızı veriyor. Hiç kimse maaşın yetmiyor demesin. Bizlerde ülkemizi düşünelim, Milli Savunmamızı düşünelim. Devletimiz güçlensin. Her bir tarafımız düşman dolu bunları da görelim. Hep devlet ver demek olmuyor birazda bizler fedakarlık yapalım, devletimiz güçlensin, devletimizi düşünelim, vatanımızı düşünelim’ dedi.

Diğer Haber

Kadın Girişimcilere Eğitim Verildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet …