Destekleme ve Yetiştirme Kursları Devam Ediyor

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Mehmetçik Ortaokulu, Şehit Astsubay Uğur Fetih Özdemir Ortaokulu,  Erzincan Anadolu Lisesi ve Erzincan Sosyal Bilimler Lisesinde devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Ortaokullarda 8.sınıf öğrencilerine yönelik olarak açılan kursları ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün kurslar hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Gün, “Hepinizin bildiği gibi salgın döneminde en çok eğitim camiası etkilendi. Ama sizler Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına gelerek bu açığı kapatmaya çalışıyorsunuz. Başkalarını bilen kimse bilgili, kendisini bilen kimse bilgedir sözü gereği kişisel temizlik, sosyal mesafeyi sağlayarak bu sürece bireysel katkıda bulunalım. Rahatın değil azmin, gayretin ve daha iyisini yapmanın peşinde olalım” dedi.

Daha sonra 12. sınıf öğrencilerine Destekleme ve Yetiştirme Kursu veren Erzincan Anadolu Lisesi ile Erzincan Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret eden Gün sınıfları gezerek işlenen derslere iştirak etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Gün maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekti.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …