28 Mart Perşembe , 2024

EBYÜ, 30 öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğü üniversiteye istihdam edilmek üzere 30 öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi ise 18 Ekim 2021 olarak açıklandı.

EBYÜ 2547 sayılı kanunun ilgili hükümleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Yürürlükteki Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyeliği kadrolarına atama ve yükseltilme uygulama esaslarına göre öğretim üyesi alımı yapacak.

Başvuru yapacak adayların http://www.ebyu.edu.tr adresinde yayınlanan kılavuzdan ulaşabilecek. Müracaat edecek adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekiyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Eğitim Fakültesine 4, Fen Edebiyat Fakültesine 6, Güzel Sanatlar Fakültesine 1, Hukuk Fakültesine 4, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 2, İlahiyat Fakültesine 1, İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokuluna 1, Mühendislik-Mimarlık Fakültesine 1, Refahiye Meslek Yüksekokuluna 1, Tıp Fakültesine 8 ve Eczacılık Fakültesine 1 olmak üzere toplamda 30 Öğretim Üyesi alınacak.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …