(ERSİAD) Erzincan Şubesinin Açılışı Gerçekleşti

Erzincan Sanayi ve İş adamları Derneği (ERSİAD) Erzincan şubesinin açılışı Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

 

Erzincan’da Halitpaşa Caddesi üzerinde özel bir binada açılışı gerçekleştirilen ERSİAD Erzincan şubesi yoğun katılımla açıldı. Uzun yıllardır açılması planlanan ve sık sık gündeme gelen ERSİAD Erzincan şubesinin açılışını AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım  gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılış programına Binali Yıldırım’ın yanı sıra Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  ERSİAD Başkanı Saim Bahadır, EKEV Başkanı Sadık Ağca ve iş insanları katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce konuşma yapan EKEV Başkanı Sadık Ağca: ‘ Erzincan ERSİAD şubesinin açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu şubenin İstanbul’daki iş insanlarının Erzincan’a gelip burada yatırım yapmasını tavsiye diyoruz. ERSİAD yaklaşık 33 yıldır bir kuruluş ve bende kurcularındanım.1994 lü yıllarda hem EKEV’in hem ERSİAD’ın şubesini heyecanla açtık ama o gün başarılı olamadık. İnşallah bugün başarılı oluruz. Erzincan’ımıza ülkemize hayırlı olur dileklerimle bu şubenin açılışının hayır getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

 Ardından konuşan ERSİAD  Başkanı  Saim Bahadır: ‘ 1989 yılında Erzincan’dan İstanbul’a göç edip giden kardeşlerimiz kurmuş olduğu ERSİAD’ ımız kendisi bulunduğu konumdan makamdan hizmet etmeye devam etti. İstiyoruz ki İstanbul’a veya diğer şehirlere giden tüm iş adamlarımız artık Erzincan’a bir şubeleri olduğu için gelsinler. Burada yatırımlarını yapsınlar ve Erzincan’ımıza hizmet etsinler. Bu düşünceyle şubemizi açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun’ diye konuştu.

Son olarak konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ise : ‘ 33 yıllık geçmişi olan ERSİAD , Erzincan şubesinin açılışını yapıyoruz.1989 yılında memeleketini seven 20 Erzincanlı iş insanı tarafından kurulan ERSİAD o günden bugüne iş camiasında hemşerileri  başta olmak üzere aş, iş temin ediyor. Üretim yapıp istihdama katkı sağlıyor. Ülkemizin ekonomisinin gelişmesine katkı sağlıyor. Erzincan şubesinin açılmasıyla birlikte İstanbul’da yoğunlaşan iş çevresinin doğdukları, büyüdükleri hatıralarının olduğu bu topraklara yayama teşebbüsünü gerçekleştiriyorlar. Bu güzel diyarın Erzincan artık son yıllarda yapılan yatırımlarla , ulaşım, iletişim anlamında gidip gelmesi çok kolaylaşan bir ilimiz oldu. Üniversitesiyle ve bir çok kamu özel sektörüyle günden  güne dikkat çeken ve ulusal gündeme konu olan önemli bir şehrimiz. Dolayısıyla böyle bir girişimi başlatan ERSİAD Başkanı ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Bu güzel mekanda güzel hizmetler yapmayı rabbim nasip eylesin. Hayırlı uğurlu olsun’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı.  AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ‘a ERSİAD yönetimi tarafından hediye takdiminde bulunuldu. Son olarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …