Erzincan Belediyesi araç parkını güçlendiriyor

Erzincan Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Saha ekiplerinin kullanması için beş adet sıfır kilometre yeni araç, araç filosuna eklendi.

Araçların araç filosuna eklenmesi nedeniyle belediye binası önünde düzenlenen törene katılan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, kiralık araçlar yerine belediyenin malı olacak yeni araçlar alma faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Başkan Aksun konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli Erzincanlı hemşerilerim geldiğimiz günden beri Belediyemizi güçlü bir belediye yapabilmek için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Araç parkımıza daha önce eklemiş olduğumuz dokuz adet araç ve ardından ikinci el olarak aldığımız tır, otobüs, çöp kamyonu gibi araçların dışında bugünde beş tane sıfır 4×2 pickup alarak araç parkımıza eklemiş bulunmaktayız. Erzincan Belediyesi çalışanlarının hizmeti daha ivedi bir şekilde yerine getirebilmeleri araç parkımızı büyütmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri araç pakımıza yaklaşık 10 milyon liralık araç ilave ettik. Başladığımız gün kiralık araçların alımını durdurduk. O günden bugüne hiçbir kiralık araç kullanmadık. İnşallah bundan sonrada kullanmayacağız. Halkımıza daha kaliteli hizmet için üretken belediyeciliği ön plana alarak ve mevcut şartlarımızı daha verimli kılarak hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …