28 Mart Perşembe , 2024

Erzincan Belediyesi genel temizlik çalışmalarına devam ediyor

Erzincan Belediyesi, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmak adına yoğun çalışmalar sürdürüyor.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde şehir genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çöplerin toplanması, yolların ve parkların temizliğinin yanı sıra ana cadde, sokak ve meydanların temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

“Daha temiz bir Erzincan için” sloganıyla şehirde genel temizlik çalışmalarını yoğun mesai harcayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, haftanın her günü belirlenen mahallelerde kapsamlı olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahallelerde katı atıkların toplanması, yabani ot temizliği, kaldırım ve yolların süpürülüp yıkanması gibi bir çok hizmeti yerine getiriyor. Personelleri ve araç gereçleri ile yoğun bir şekilde çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen istek ve taleplere de hızlıca cevap veriyor.

Daha temiz bir Erzincan için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Bizim için yaşadığımız şehrin temizliği çok önemli. Ekiplerimiz mesai gözetmeden şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Rutin işlemlerin yanında mahallelerimiz kapsamlı şekilde temizleniyor. Amacımız Erzincan’ı daha mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirebilmektir. Bunun için başta temizlik olmak üzere tüm birimlerimizle vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

 

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …