Erzincan Emniyeti Vatandaşları Bilgilendirdi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirde vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı. Polis ekipleri tarafından şehirde yoğunluğun olduğu bölgelerde telefon ve internet dolandırıcılığı, 155 Polis hattının etkin kullanımı, koronavirüsle mücadele kapsamında; sosyal mesafe ve maske kullanımı konularında broşür dağıtıldı.

Erzincan Valiliği tarafından çalışmaya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Valiliğimiz himayelerinde; Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, halka sunulan güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, verilen hizmet memnuniyetinin yükseltilmesi ve güvenli yaşama toplumun bütün kesimlerinin katılmasının sağlanması amacı ile vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu pazaryerleri ve Cumhuriyet Meydanı’nda telefon ve internet dolandırıcılığı, 155 Polis hattının etkin kullanımı, koronavirüsle mücadele kapsamında; sosyal mesafe ve maske kullanımı konularında broşür dağıtılarak, bilgilendirme yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …