Erzincan’da Dört Kurum İçin Yeni Hizmet Binası Yapılacak

Erzincan Valisi  Mehmet Makas, Erzurum DSİ Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay,
Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Aydın ve beraberindekiler ile birlikte, Erzincan’da ki  dört kurum için  yapılması planlanan yeni hizmet binalarının arsasında incelemelerde bulundu.

Planlanan bu proje ile Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Erzincan’da ki  kurumlardan; Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, D.S.İ. 82. Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü hizmet binaları aynı yerleşke içerisinde yer alacak.Alan incelemesinin ardından Valilik toplantı salonunda Vali Mehmet Makas başkanlığında, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcıları Mehmet Deniz Arabacı ve Yunus Emre Temel, Erzurum DSİ Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla, toplantı düzenlendi.

Proje kapsamında, Mimar Sinan Mahallesi ile Ulalar Yerleşkesi arasında bulunan Han Deresi mevkiinde yaklaşık 65 bin metrekare alan üzerinde daha modern yapıya sahip hizmet binalarının kurulması planlanıyor.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …