29 Nisan Pazartesi , 2024

Erzincan’da Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Erzincan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Düzenlenen müsabakalarda küçükler ve gençler kategorisinde Erzincan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen yarışmaya 100 sporcu katıldı. Yapılan yarışmada sporcular yeteneklerini sergileyerek puan toplamak için rakipleriyle mücadele etti. Derece elde eden sporculara madalya ve hediyeleri gerçekleştirilen törenle verildi.

 Gerçekleştirilen müsabakalar  hakkında bilgi veren Geleneksel Türk Okçuluğu Eğitmeni Fatih Gülnahar şunları kaydetti: “ 29 Ekim Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutladığımız önemli bir gündür. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakalarını gerçekleştirdik. Erzincan Gençlik Merkezinde Küçükler ve Gençler kategorisinde yapılan yarışmalara 100 sporcu katılım sağladı. Müsabakalara katılım sağlayan gençlerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

Diğer Haber

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birimine bağlı S.S.23 Nolu Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu …