Erzincanlı Sporcular Bulgsaristan Yolcusu

Erzincanlı sporcular Bulgaristan nın başkenti Sofyaya da 07-10 Ekim 2021 tarihlarinde yapılacak olan BABOLAT Bulgarian International Championship turnuvasına katılmak üzere Erzincan dan yola çıktılar. Daha önce Ankara da yapılan A Milli takım seçmelerini kazanan 9 Erzincan lı sporcu Sofya da Ülkemize Madalya kazandırmak için mücadele edecekler.

Turnuvayla ilgili bilgi veren Milli takım Antrenörü Murad Sönmez : ‘Sporcularımız daha önce yapılan Büyükler Milli takım secmelerini Kazanarak Türkiye yi temsil etme hakını kazandılar Milli takım secmelerini kazanan Zehra Erdem ,İlayda Özelgün ,Yasemen Bektaş ,Cansu Erçetin ,Emre Sönmez ,Mert Tunco ,Mehmet Çapar,Emirhan Budak. 9 sporcumuz secmeyi kazanması bizi çok mutlu etmiştir böylece Milli takıma en çok Milli sporcu verende il olduk hdefimiz İnşallah en iyi şekilde Ülkemizi temsil ederek madalyalarla dönmek Ugur RÇETİN hocamla Erzincan Gençlik Spor bünyesinde yürütüğümüz çalışmalar Erzincan Türk Telkom spor kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi spor kulüpleri desteğiyle her gecen gün başarı çıtamız şükürler olsun yukarlara çıkıyor’ ded.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …