Erzincanlı Yazar Mustafa Kutlu ve Eserleri Konulu Panel Düzenlendi

Anadolu Mektebi Kültür Kervanı etkinliği çerçevesinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde panel düzenlendi.

Gerçekleştirilen panele Erzincan Valisi  Mehmet Makas, Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan Vekili Bayram Köseoğlu, bazı kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akademisyen, şair ve yazarların yanı sıra öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün açılış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından Erzincanlı Yazar Mustafa Kutlu ve eserleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Daha sonra sırasıyla Doç. Dr. Adem Can, Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun birer konuşma yaparak, düzenlenen panelin hayırlı olmasını dilediler.

Erzincanlı Yazar Mustafa Kutlu’nun da salona canlı olarak bağlandığı programda sunum değerlendirmeleri sonrası konuşan Vali Makas, yeni neslin oluşmasında ve yetişmesinde Anadolu Mektebi’nin faaliyetlerinin çok faydalı olduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, panelistlere ve düzenlenen kitap okuma günlerinde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesi ile sona erdi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …