28 Mart Perşembe , 2024

ES-ES’in Gençleri Şampiyon

Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim ligi 6. Grup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı ligde oynadığı 20 karşılaşmada 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, 38  gol atıp kalesinde 21 gol gördü.Kırmızı siyahlı takım topladığı 38 puan ve +17  averajla  şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasında Erzincan’ı temsil edecek

Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim ligi 6. Grup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor , Erzincan’da 52 Ordu FK U19  takımını 2-1 yenerek Antalya’da  yapılacak  ve Şampiyonun 250.000 lira kazanacağı Türkiye Şampiyonası finallerine şampiyon olarak  katılmayı hak kazandı. Anagold 24 Erzincanspor U19 olurken 52 Ordu FK U19  takımı ikinci olarak ligi tamamladı ve Antalya’da oynanacak finallere katıldı.

Erzincan Demirkent sahalarında oynanan ve Erzincan Bölgesi Hakemi Adem Gömrükçü  yönetirken  Yardımcılıklarını  Hakem Ahmet Duman ve  Mücahit Çağlayan yaptı. Dördüncü Hakem olarak  Zeynep Kılıç  görev yaptı.Angold 24 Erzincanspor U 19 ile 52 Ordu FK U19  karşılaşmasında ilk yarısını   20. dakikada Eray Kotan’ın attığı golle  1-0 52 Ordu FK U19  takımı önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan  Anagold 24 Erzincanspor  karşılaşmanın  65.dakikasında Hasan Baki ve 76. Dakikada Ali Sefer’in penaltıdan attığı goller ile sahadan 2-1 lik skorla ayrılarak Antalya’da  yapılacak  ve Şampiyonun 250.000 lira kazanacağı Türkiye Şampiyonası finallerine şampiyon olarak  katılmayı hak kazandı

Anagold 24 Erzincanspor U19′ da En Fazla Golü Ali Sefer Attı

Grupta en fazla 36 go lile  golü atan  Anagold 24 Erzincanspor U19’da golleri 14 farklı futbolcu kaydederken, grupta 20 golle en az gol kalesinde gören takım oldu.  Oynadığı maçlarda rakip filelere 36 gol bırakan Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımının en fazla golünü 8 golle Ali Sefer atarken, 6  Golle Hasan Baki ve 4 golle Selim Okur takip ediyor.

Anagold 24 Erzincanspor Antalya’ya

Şampiyon Olarak Gidecek

Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim liglerinde  Gruplarında ilk ikiye kalan takımların katılacağı Antalya’da oynanacak ve Şampiyonun 250.00 lira kazanacağı finallere  final maçında 52 Ordu FK U19   takımını 2-1 yenen Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı ilk iki takımın katılacağı finaller şampiyon olarak Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu sezon sonu açıkladığı yönetmenliğine göre Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim liglerinde 2021-2022 Futbol Sezonu Türkiye Finalleri müsabakaları sonucunda ilk sırada bitirerek şampiyon olan takıma 250.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir. İkinci bitiren takıma 200.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir. Üçüncü bitiren takıma 150.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir.

ÖZPOYRAZ: ŞAMPİYONLUĞU HAKETTİK

 52 Ordu FK U19   Takımı Karşısında İlk Yarı 1-0 Mağlup Duruma Düşmelerine Rağmen karşısında 2-1  galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten, Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı Teknik Direktörü Tolga Özpoyraz ” lider 52 Ordu FK U19  takımı yenerek Antalya’da yapılacak  Türkiye finallerine şampiyon olarak katıldı. Hedefimiz ligi şampiyon olarak  tamamlamaktı. Bunu başardık.  Her maç nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı şekilde hazırlandık. Ligde son maçımız, çok zor bir maç oynayacağızımı biliyorduk. 52 Ordu FK maçı kolay değil, lider bir takımdı. Erzincan’a şampiyonluk yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bize güvenip görev veren Başkanımız Gökhan Keleş ve Yönetim Kurulunu mahcup etmemek için kazanarak  ve Antalya’da yapılacak Türkiye finallerine şampiyon olarak katıldığımız için mutluyuz  Şampiyonluk maçı oynayan  Anagold 24 Erzincanspor U19 ve 52 Ordu FK takaımlarını tebrik ediyorum.” dedi.

AYDOĞAN: ŞAMPİYON OLARAK KATLMAK ÖNEMLİYDİ

Lige başlarken Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Anagold 24 Erzincanspor   Altyapı Koordinatörü Murat Aydoğan şöyle konuştu, ” Alınan galibiyetten dolayı  futbolcularımızı tebrik ediyorum. 52 Ordu FK U 19  ile zorlu bir maç oynadık ve kazandı.. Galibiyet çok önemli. Bugün ligin en çok gol atan takımıyız. En az gol yiyen iki takımından biriyiz. Son maça çok sağlıklı iyi işler yaparak geldik. Hiç bir  maç kolay olmadı. Final maçıda zor olacaktı. Zor oldu ama kazandık. Galibiyet çok önemli.Son derece ciddi bir maç oynadık. Kazanmak için elimizden futbol oyun kuralları içerisinde gelen her şeyi yaptı. Ligin son maçında kendi sahamızda taraftarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyorduk ettik..  Bunun mutluluğunu tüm Can Errzincan olarak  hep beraber yaşıyoruz. Kendimizi şanslı görüyoruz. Türk Futboluna Genç Yetenek Kazandırmak isteyen Anagold 24 Erzincanspor Başkanımız Gökhan Keleş ve Yönetim Kurulumuz var. Başkanımız Altyapı Liglerinde başarılı olmak, A Takıma ve Ülke Futboluna Yeni Futbolcu Kazandırmak İçin alt yapıya ayrı özel önem veriyor. Maçlarımızı ve zamanı olduğunda idmanlarımızı izleyen Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza şampiyonluk hediye ettiğimiz için mutluyuz.  Yıllarca Türkiye Profosyonel Futbol liglerine forma şansı bulacak Emirhan Demir, Ali Sefer, Emre Sarıkaya, Muhammet ali Kaya ve Selim Okur gibi yetenekli yetenekli sporcularımız var. Bu hafta oynayacağımız 52 Ordu FK takımını yenecek güce ve kadroya sahibiz demiştik ve yendik. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza hep güvenmiştik.  Oynadığımız final maçında bizi yanlız bırakmayan tüm taraftarlara hediye ediyoruz. Rakip takımıda mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Antalya’da Erzincan’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. ” diye konuştu.

Başkan Keleş:Şampiyonluk Olan U 19 Takımımızı Tebrik Ediyorum

Antalya’da yapılacak Türkiye finallerine şampiyon olarak  katılacak Anagold 24 Erzincanspor U19  takımının başarısının  Camiayı mutlu ettiğini belirten Genç Başkan Gökhan Keleş, ” Alınan galibiyetden dolayı Teknik Heyetlerimiz ve futbolcularımızı kutluyorum. Alınan galibiyet ve şampiyonluk çok önemli çünki; camiamız mutlu oluyor. Erzincan insanı mutluluğu hak ediyor. A Takım ve Genç takımlarımızın başarılarında Erzincan’da yaşayanların nasıl mutlu olduğunu en iyi bilenlerdenim. Camiamıza ve Erzincan’a hayrlı olsun” dedi.

Kulüp olarak gençlere çok önem verdiklerinin altını çizen Genç Başkan Gökhan Keleş , sözlerini şöyle tamamladı: “ Bu gün aldığımız galibiyet ve şampiyonluk kadar Türk futbolunda gerek bizde gerekse 52 OrduFK kulübünde yetenekli gençleri görmek sevindirici. Türk futbolunda kulüplerin altyapıdan oyuncu çıkartmadan gelir anlamında çarkları döndürmeleri çok zor. Futbolcu yetiştirip A takımda oynatmak ve Türk futbol piyasasına sürerek kulübe gelir getirmek gerekiyor. İyi bir altyapı ekibimiz var. Başkan olduktan sonra Altyapılarımıza ayrı önem erdik. Altyapımızdan yakın zamanda yeni yıldızlar çıkartacağımıza inanıyorum.Alt yapmızı dahada güçlendirmek için  caba sarfediyoruz. Final maçında mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor U19 ve 52 Ordu FK takaımlarını tebrik ediyorum.  ” diye konuştu.

 

 

 

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …