ES-ES’in Gençleri Şampiyonluk İstiyor

Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim ligi 6. Grup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı Teknik Direktörü Tolga Özpoyraz, 52 Ordu U 19 maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Bizim açımızdan da 52 Ordu FK U19 takımı açısından da final gibi bir maç. Erken Final oynayacağız” dedi. Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı kalan iki karşılaşmada istediği sonuçları elde ederek ilk 2’ye kalırsa Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak

Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı ligde oynadığı 18 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, 32 gol atıp kalesinde 20 gol gördü.Kırmızı siyahlı takım topladığı 32 puan ve +12 averajla 2. sırada bulunurken 52 Ordu FK U19 takımı ligin bitimine iki hafta kala 34 puanla lider durumda. U19 takımınızın son maçı lider 52 OrduFK ile oynanacaktı. Yanlız geçen hafta maçlar ertelenince bu hafta Cumartesi günü Erzincan’da oynayacaktır. Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı ligin son maçında Formül Erbaaspor ile deplasmanda karşılacak.

Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımının en fazla golünü 6 gole Ali Sefer atarken, 5 Golle Hasan Baki ve 4 golle Selim Okur takip ediyor.

Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı Teknik Direktörü Tolga Özpoyraz “Her maç nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı şekilde hazırlandık. Bu hafta çok zor bir maç oynayacağız. 52 Ordu FK maçı kolay değil, lider bir takım. Kaliteli oyunculardan kurulu  bir takım. Oynayacağımız karşılaşmada kazanan takım son haftaya girilirken büyük avantaj elde edecek. Onun için iki takım açısından final gibi bir maç olacak.” dedi.

52 OrduFK’ın da kendilerinin de hedefleri olduğunu kaydeden Özpoyraz, “Şampiyonluk için oynuyorlar. Bizim hedefimizde şampiyonluk. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bunu gerçekleştirecek oyuncu kadrosuna sahibiz. Bize güvenip görev veren Başkanımız Gökhan Keleş ve Yönetim Kurulunu mahcup etmemek için kazanmak ve Antalya’da yapılacak Türkiye finallerine katılmak istiyoruz. ” ifadelerini kullandı.

AYDOĞAN: KAZANMAK İSTİYORUZ

Hedeflerinin sahalarındaki maçı en iyi şekilde bitirmek olduğunu vurgulayan Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı Altyapı Koordinatörü Murat Aydoğan şöyle konuştu, “Kendi sahamızda maçı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Kazanmak istiyoruz. Türk Futboluna Genç Yetenek Kazandırmak isteyen Anagold 24 Erzincanspor Başkanımız Gökhan Keleş ve Yönetim Kurulumuz var. Başkanımız Altyapı Liglerinde başarılı olmak, A Takıma ve Ülke Futboluna Yeni Futbolcu Kazandırmak İçin alt yapıya ayrı özel önem veriyor. Maçlarımızı ve zamanı olduğunda idmanlarımızı izleyen Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Yıllarca Türkiye Profosyonel Futbol liglerine forma şansı bulacak Emirhan Demir, Ali Sefer, Emre Sarıkaya, Muhammet ali Kaya ve Selim Okur gibi yetenekli yetenekli sporcularımız var. Bu hafta oynayacağımız 52 OrduFK takımını yenecek güce ve kadroya sahibiz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Tüm Erzincan halkını Cumartesi günü oynanacak maçı izlemelerini istiyoruz ve bekliyoruz ” diye konuştu.

ANTALYA’DA ŞAMPİYON OLAN TAKIMA 250.000 LİRA

Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı kalan iki karşılaşmada istediği sonuçları elde ederek ilk 2’ye kalırsa Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu sezon sonu açıkladığı yönetmeliğe göre Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim liglerinde 2021-2022 Futbol Sezonu Türkiye Finalleri müsabakaları sonucunda ilk sırada bitirerek şampiyon olan takıma 250.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir. İkinci bitiren takıma 200.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir. Üçünçü bitiren takıma 150.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir.

 

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …