ES-ES’in Play-Off Hesapları

Türkiye 2.ligi Beyaz grupta mücadele eden Kırmızı- siyahlı Anagolgd 24 Erzincanspor Teknik direktörü Mesut Toros, Nazilli Belediyespor karşısında alınan galibiyetin Play-off ve Birinci Lig yolunda atılan önemli bir adım olduğunu ifade ederek, kalan maçlarada kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Anagolgd 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Hiç şüphe yok ki Ankara Demirspor’a elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanacağız. Hedefimiz o maçı kazanmak. Bunu başaracak futbolcu kadrosuna sahibiz. Bundan sonra her maçımız final niteliğinde” dedi.

Kırmızı- siyahlı Anagolgd 24 Erzincanspor’da çalışmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Teknik direktör Mesut Toros,” Çok çalıştık ve nerelerden nerelere geldik. Çalışmanın karşılığını gördük. Erzincan halkı nerelerden nerelere geldiğimizi iyi biliyor. Nazilli Belediyespor karşısında 3-1 lik Haklı bir galibiyet aldık. Oyuncuları tebrik ediyorum. Bu şehre galibiyet armağan olsun. Çok güzel bir şehir ve takımın başarısı için fedakar çalışan bir Gökhan Keleş gibi bir başkanımız ve ekibi var. Beni Anagold 24 Erzincanspor yönetim kurulundan aradıklarında Kırmızı-siyahlı takımda çalışmak için çok uzun konuşmadım. Futbol liglerinde her takım konuşuluyor. Son yıllarda bir antrenörün çalışmak istediği takımların başında Kırımızı-Siyahlı takım geliyor. Benim oynatmak istediğimi iyi kötü sizlerde izleyerek anlamışsınızdır. Sahaya çıktığımızda sonuç nasıl giderse gitsin, oyun nasıl giderse gitsin biz hep aklımızla ve planlarımızla kalacağız. Biz bunu hep gerçekleştirdik ve geri dönüşler yaptık. Hep oyuna sadık, beraber düşünen, beraber mücadele eden beraber meydan okuduk.Oyunun temposunu kendi belirleyen, topa sahip olmak isteyen, daha çok ikinci ve üçüncü bölgede bunu daha tehditkar, biraz daha cüretkar kullanmaya çalışan, topu kolay kaybetmeyen, kaptırdığı yerde kazanmak için mücadele eden, mesafeleri daraltan, topu ayağına aldığında daha opsiyonel oynamaya çalışan bir takım kurmak istedim. Şu an için istediğimizi yapmaya çalışan bir takım var. Bu bizi mutlu ediyor. Hem oyunu hem skoru kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Önemli olan bizim oyunu kaybetmeden skoru da tabii ki alarak yolumuza devam etmemiz. Bunu da büyük ölçüde başardığımıza inanıyorum. Çok iyi bir takım olmaya çalışıyoruz. arkadaşlık ve Takımdaşlık ön planda. Oynayan oynamayan herkes takımın kazanması için büyük mücadele veriyor. Erzincan halkına sadece Play-ff veya 1.lig değil aynı zamanda Emirhan Demir, Emre Sarıkaya, Ali Sefer, Mehmet Ali Kaya gibi genç yetenekleri de kazandırmak istiyoruz. Takıma ve gençler güvenim tam. Dört aydır bu takımın başındayım.Oynadığımız 12 karşılaşmada 8 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 26 puan topladık. Duygusu ve ruhu çok güzel. İyi bir yoldayız. Taraftarımız bize hem içerde destek hem de burada enerjisini vermeye devam etsin. Biz iyi yoldayız. İyi şeyler yapıyoruz” dedi.

Anagold 24 Erzincanspor Toros ile 2,33 gol ve 2,37 Puan ortalamasıyla oynuyor

Türkiye 2.ligi Beyaz grupta mücadele eden Kırmızı- siyahlı Anagolgd 24 Erzincanspor 38 gol ile 2.lig Beyaz Grupta en fazla golü atarken, Teknik direktör Mesut Toros döneminde 12 maçta 28 gol ve 2,33 ortalaması yakaldı. Anagolgd 24Erzincanspor’un gollerini Muhammed Demirci 13, Ozan Papeker 11, Uğurcan Bekçi 4, Sefa Küpeli 3, Oktay Balçı 2, İbrahim Köse 2,Diğer golleri Atalay Yıldırım,Mustafa İnan ,ve Mustafa Ethem Erboğa kaydetti.

Türkiye 2.ligi Beyaz grupta oynadığı 23 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde eden Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktör Mesut Toros ile çıktığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 26 puan toplarken 2,37 puan ortalaması ile oynadı. Toplamda 23 karşıkaşmada attığı 38 gole karşılık kalesinde ise 29 gol gördü. 33 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar Nazilli Belediyespor karşılaşmasını kazanarak ligde 6.lığa yükseldi.

 

 

 

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …