29 Nisan Pazartesi , 2024

Gençler Şehidine Sahip Çıktı

Erzincan’ın Ulalar Üç Konak Mahallesinde mezarı bulunan  şehit Erdal Kaya’nın anısına yapılan çeşme muslukları değiştirilerek mezarı başında bulunan Türk Bayrağı gençler tarafından yenilendi.

Ulalar Üç Konak Mahallesinde bulunan Aziz Baba Mezarlığında  10.05.1995 tarihinde Tunceli Mazgirt AK düğen karakolunda şehit olan Erdal Kaya’nın anısına yapılan çeşme gençler tarafından temizlenerek silinen ilim ve şiirler yeniden boyandı. Mezarı başında bulunan Türk bayrağı yenisi ile değiştirilirken mezarlık girişinde bulunan şehidin çeşmesinde kırık olan musluklar yenisi ile değiştirilerek ismi ve şiirleri tekrar boyanarak temizlendi.

Genç vatandaşlar adına bir konuşma yapan Cem Baysan, şu ifadelerde bulundu; ‘bu aziz vatan için ailesini eşini çoluk çocuğunu canını hiçe sayan onca yiğitlerimiz var. Şehit hepimizin şehidi asker hepimizin askeri polis hepimizin polisi. Bizlerin yatağımızda rahat uyumamız için gecesini gündüzüne katan canla başla çalışan tüm güvenlik güçlerimize teşekkürü bir borç biliriz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun aziz silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.  Sizler var oldukça bu aziz vatan asla bölünmeyecek. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen Volkan Yıldız,  netlog ve dinamik ailesine ve Ali Haydar Körmeçli  ailesine de teşekkürlerimizi sunarız’ dedi.

 

 

Diğer Haber

Kadın Girişimcilere Eğitim Verildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet …