Gün: “100 Projeden 2’sinin İlimizden Olması Bizleri De Onurlandırmıştır “

2021 yılı TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları 2020/1 Dönemi destekleme programı kapsamında Erzincan’dan iki proje destek almaya hak kazanmıştı.

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinin hazırlamış oldukları 4004 projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenecektir. Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü adına yürütücülüğünü Beşsaray Ortaokulu öğretmenlerinden Murat Utku’nun yaptığı “Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3” ile Bilim ve Sanat Merkezi adına ilgili kurum öğretmenlerinden Şenol Mail Pala’nın “Doğanın Harikası, Bilimin Fabrikası Ergan-2” adlı projeler 2020/1 döneminde desteklenmeye hak kazanmıştı.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, 2021 yılı TÜBİTAK 4004’te projeleri kabul edilen yürütücüler Murat Utku ve Şenol Mail Pala’yı makamında kabul ederek proje yürütücülerimize ilgili alanda göstermiş oldukları gayret ve başarıdan ötürü teşekkür belgesi ile onurlandırdı. İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Geçen yıllarda da benzer başarılar sergileyen arkadaşlarımıza emek ve gayretlerinden ötürü hem yüz yüze teşekkür etmek hem de bir belge ile onurlandırmak istedik.  TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanan 100 projeden 2’sinin ilimizden olması bizleri de onurlandırmıştır. Destek almaya hak kazanan başta proje ekibine, kurum ve okulumuza teşekkür eder, ilgili projelerin ilimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …