28 Mart Perşembe , 2024

Gün, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretleri kapsamında Erzincan Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette, Erzincan Lisesinde okul idaresi ve öğretmenlerinin, öğrenciler için yapılandırdığı Gece Etüdüne katıldı. Okuldaki ders saatlerinin bitiminden, akşam geç saatlere kadar, öğrencilerin ders çalışıp soru çözdüğü, öğretmenlerin de onlara rehberlik ettiği, yardımcı olduğu bu etütleri takdir ettiğini belirtti. Okul yönetiminin, geç saatlere kadar etütde kalan öğrencilere ikramlarda bulunmasının öğrencileri motive ettiğini belirten Aziz Gün, Erzincan Lisesinin önceki yıllarda birçok başarıya imza attığını ve yeni gelen öğrencilerin, kendilerinden öncekileri örnek alarak başarı çıtasını daha da yükseltmesi gerektiğini söyledi. Yüz yüze eğitimin öneminden bahsederek, özellikle yüz yüze eğitimin devamı için, maske-mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Salgın sürecindeki kapanmalardan dolayı eğitimde oluşan açığı telafi etmek için Gece etüdü yapan öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.
İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün okul ziyaretlerine Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ile devam etti. Salgın sürecinden geçişte yüz yüze eğitim faaliyetine başlayan öğrencilere hitaben konuşan Gün, sınıflarda kapanma olmaması ve eğitimin sekteye uğramaması için PCR testlerinin önemli olduğunu belirtti. Bir önceki yılın başarı oranlarının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Aziz Gün, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Okul yöneticileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Aziz Gün, öğretmenlerin taleplerini dinledi. Destekleme Yetiştirme Kurslarına öğrencilerin katılımının sağlanmasının önemini vurguladı. TYT ve AYT sonuçlarındaki başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …