Güreş’te Erzincan’dan Milli Takıma 4 Sporcu

Erzincan Sporcu Eğitim Merkezinde eğitim gören 4 Güreşçi U15 Güreş Milli Takım kampına çağrıldı.  4 Sporcu 15 Eylül – 1 Ekim 2020 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Milli Takım Kampına katıldı.

Sporcuların başarısıyla ilgili olarak konuşan Güreş Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Mehmet Özsoy açıklamasında; “Erzincan Sporcu Eğitim merkezimizde eğitim gören 4 Güreşçimiz U15 Güreş Milli Takım Kampına davet edildi. Sporcularımızdan Bekir Armağan, Kerim Dinç, Semih Atmaca ve Semih Duran 15 Eylül – 1 Ekim 2020 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Milli Takım Kampına katılım sağladılar. Bu başarı bizleri çok gururlandırdı. Sporcularımızı birkez daha tebrik ediyoruz.  Bu vesile ile bize her konuda yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Burak Volkan Burak Mumcu beye, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürüm Ahmet Tüysüz beye, Antrenör arkadaşlarıma ve emeği olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …